1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Succesverhalen

Stichting OKE heeft dank zij de sponsors het voor veel studenten mogelijk gemaakt om naar de middelbare school te gaan en hun diploma te halen.

Als ze hele goede resultaten hebben gehaald is er een kans op een beurs van de overheid.

Hieronder het verhaal van een aantal studenten die verder mochten leren:

Donex is afgestudeerd als leraar aan de Egerton University in Nakuru. Hij is nu leraar op de middelbare school AGAI (waar de sponsorkinderen naar school gaan). 

Kevince heeft van zijn sponsor de koksopleiding mogen volgen en heeft nu een goede baan gevonden als kok én manager.

Mercy werkt als toneelspeelster. Angela heeft aan een Universiteit in Duitsland gestudeerd en woont daar nu. Evans heeft de lerarenopleiding gehaald en is nu leraar op de basisschool.

Albert heeft van zijn sponsor de mogelijkheid gekregen om na de middelbare school een opleiding verpleegkundige/verloskundige te volgen. Hij is inmiddels geslaagd en heeft een baan in het ziekenhuis in Kisumu.

Gladys heeft haar opleiding op de politie academy afgerond. Vincent, Amina en Calvince zijn gestart met hun studie aan de universtiteit. 

Gilbert en Robinson studeren met financiele hulp van hun families aan een Universiteit in Kenya. Winny studeert wiskunde.

Ken studeert milieukunde aan de Moi University in Eldoret en Geoffrey is geplaatst op de Polytechnic te Eldoret. Hassan gaat naar de universiteit in Eldoret.

Albert in verloskamer